supraservis_qrDobro došli na Web stranice tvrtke Supraservis d.o.o.!

Dugogodišnje iskustvo u održavanju računala pruža Vam garanciju da ćemo popravak bilo koje vrste računala izvršiti u što je moguće kraćem roku.
Kvalitetom popravka garantiramo da će računalo po izlasku iz servisa raditi još i bolje nego prije.

U najkraćem mogućem roku pokušat ćemo Vaše sporo, zaraženo ili mrtvo računalo vratiti na pravi put.

Ukoliko niste u prilici doći do nas, moguće je i rješavanje problema daljinskim putem, tj. uz Vašu suglasnost preuzimamo kontrolu nad Vašim računalom i rješavamo problem.
Vi na svom zaslonu vidite što serviser radi i u svakom trenutku možete prekinuti vezu.
Na ovaj način dobijate uslugu puno brže i jeftinije.

Za pružanje ove usluge potrebno je posjedovati brzu internetsku vezu (ADSL) i program “Team Viewer” ili skinuti HELP aplikaciju sa naše stranice.

Usluge

Dijagnostika

Brzo otkrivanje uzroka kvara u servisu ili na terenu te savjetovanje kako najbrže i najoptimalnije otkloniti kvar i riješiti problem

Nadogradnje

Brzo i kvalitetno uz garanciju ugrađujemo nove komponente ili zamjenjujemo dotrajale

Instalacije

Instalacije licenciranog softwarea (operativnih sustava, programskih paketa, drivera)

Testiranje i podešavanje

Nakon svake intervencije detaljno ćemo testirati kompletno računalo i podesiti za optimalan rad

Čišćenja i preventivni pregledi

Računala su sklona skupljanju prašine što uzrokuje pregrijavanje komponenti i može imati za posljedicu ozbiljlniji kvar

Čišćenja virusa i antivirusna zaštita

Ukoliko je vaše računalo zaraženo virusima, crvima, spyware nametnicima. Operativni sistem ćemo dovesti u normalno stanje, nadograditi i zakrpati sitemske nedostatke.

Mreže

Nudimo vam kompletnu uslugu umrežavanja vaših računala. Od projektiranja, izvedbe ožičenja, podešavanje mreže, dijeljenje podataka, printera, pristupa Internetu.

Spašavanje podataka i backup

Nema veće štete od gubitka Vaših podataka! Nudimo usluge vračanja podataka sa oštećenih ili pokvarenih medija (HDD, memoriske kartice) Snimamo vaše podatke na CD, DVD, HDD i organiziramo automatski backup.

Ugovorno održavanje

Ugovorno održavanje informatičkih sustava za firme i obrte

Web dizajn i hosting

Cijene paketa:

hosting

Moguće je kreiranje paketa prema potrebama korisnika. Posredovanje oko registracije  besplatne .hr domene ne naplaćuje se. Registracija i produženje registracije .com, .org, .net, .info, naplaćuje se 100 kn godišnje.

Izrada internet stranica:

supraservis_qrUključuje izradu i postavljanje jedne web stranice na kojoj se nalaze osnovne informacije o firmi/obrtu. Stranica može sadržavati logo firme, naziv, tekst u nekoliko odlomaka (npr. O nama, Proizvodi, Usluge…), maksimalno 12 fotografija, kontakt podatke s prikazom položaja na karti i jedan dokument za preuzimanje (cjenik i sl.) U cijenu je uključen zakup 50 MB prostora na serveru za smještaj web stranice i e-mail-ova u trajanju od 12 mjeseci, besplatno otvaranje i podešavanje e-mail adresa tipa ime@imefirme.hr, te besplatno posredovanje prilikom otvaranja ili transfera besplatne .hr domene. Postoji i mogućnost zakupa komercijalnih domena (.com, .net, .org…) – posebno se naplaćuje. Cijena: 700 kn + PDV

supraservis_qrUključuje izradu i postavljanje do 20 stranica na kojoj se nalaze informacije o firmi/obrtu. Stranice mogu sadržavati logo firme, naziv, tekst u nekoliko odlomaka, izbornike za kretanje po stranici (npr. O nama, Proizvodi, Usluge…), do 4 galerije fotografija i/ili video isječaka, kontakt podatke s prikazom položaja na karti, obrasce za kontakt , dokumente za preuzimanje (cjenik i sl.), predstavljanje do 30 proizvoda/usluga. U cijenu je uključen zakup 150 MB (supra_midi) prostora na serveru za smještaj web stranice i e-mail-ova u trajanju od 12 mjeseci, besplatno otvaranje i podešavanje e-mail adresa tipa ime@imefirme.hr, te besplatno posredovanje prilikom otvaranja ili transfera besplatne .hr domene. Postoji i mogućnost zakupa komercijalnih domena (.com, .net, .org…) – posebno se naplaćuje. Cijena: 2500 kn + PDV

supraservis_qrUključuje izradu i postavljanje web site-a prema dogovoru s klijentom. Site može uključivati neograničen broj stranica s izbornicima, galerija, video isječaka, internet trgovine, dokumenata i promo materijala za preuzimanje sa stranica (pdf, office ili libreoffice dokumenti). Cijena se formira prema obimu posla i potrebnoj količini prostora na serveru. U cijenu je uključeno besplatno otvaranje i podešavanje dogovorenog broja e-mail adresa tipa ime@imefirme.hr, te besplatno posredovanje prilikom otvaranja ili transfera besplatne .hr domene. Postoji i mogućnost zakupa komercijalnih domena (.com, .net, .org…) – posebno se naplaćuje. Cijena: po ponudi

Naši radovi